HOME ABOUT QISH REMINISCE GALLERY CONTACT ME

من كان لله كما يريد، كان الله له فوق ما يريد
Siapa keadaannya seperti apa yang Allah inginkan;
Allah ada baginya melampaui segala harapan.

♥Rindu Papa. :'(


Tidak kutahu lagi bagaimana mahu kuungkapkan rasa rindu yang sangat perit ini.
Hanya doa dan air mata saja yang mengiringi kerinduan ini.
Betapa setiap kenangan kita menghantui dalam hidup ini.
Setiap kemanisan, kepahitan yang pernah terjadi kini tidak akan pernah ada lagi..
Ayahanda, sesungguhnya puterimu ini terlalu sangat merindui dirimu..
Hadirlah dalam mimpiku ayahanda.. Kaklong rinduuu.. Al-Fatihah. :'(




Moga Papa dicucuri rahmat olehNya.. Kaklong sayang Papa. 


8 comments:

  1. salam qish..kaklong doakan papa aman dan sejahtera di sana...

    ReplyDelete
  2. :( hargailah ibu bapa kita selagi mereka masih ada di muka bumi ini :)

    ya Allah, ampunilah dosa kedua ibubapaku, rahmatikanlah mereka ya Allah.. amin2 :)


    *tlg disablekan verification comment ya

    ReplyDelete
  3. Kaklong LM; waalaikumussalam.. thanks Kaklong.. Amin.. Insyaallah..

    ReplyDelete
  4. Syatoza; Amin.. Insyaallah.. thanks Syatoza.. terpaksa buat verification.. nak elak spam. :) maaf ya..

    ReplyDelete
  5. @Qish Darleena tak semestinya spam masuk, sebab spam akan masuk dalam senarai yg telah diatur oleh pihak blogger.. rilek, selama ni saya berblogging xde spam lah :) ade tu ade, tapi x usik pun..


    word verification ni kekadang amat nyusahkan segelintir pengguna utk comment..

    diorg hanya mahukan tulis komen dalam ruangan komen dan terus click "publish your comment" ^_^

    ReplyDelete
  6. @Syat0za Zai; ohh. okay.thank you master. dah buang word verification.. tapi kena approve juga lah. :)maaf kalau menyusahkan.. :)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED | QISH DARLEENA 2010-2016 | THIS BLOG IS DESIGNED BY RRAI