HOME ABOUT QISH REMINISCE GALLERY CONTACT ME

من كان لله كما يريد، كان الله له فوق ما يريد
Siapa keadaannya seperti apa yang Allah inginkan;
Allah ada baginya melampaui segala harapan.

Laksana Bunga Jatuh Ke Katil.




Assalamualaikum warahmatullah..

Tahu tak macamana rasa bila penat? "Laksana Bunga Jatuh Ke Katil"
Macamtu lah saya punya penat.. Allahu Allah.. :|
*pembayangan yang agak pelik dan mengarut*

=__________________________________="


Belakangan ini, terlalu sibuk sangat dengan komitmen sebagai seorang pelajar.
Ya.. Hujung semester terakhir si gadis dan rakan2 di Unisel sangat menyesakkan.
Penat. Tapi itulah tanggungjawab. Padat tapi membawa hasil.
Sampai tiada masa yang boleh saya curi untuk diberi buat blog ni..
Minggu depan adalah kemuncak.. Awal bulan Mei penentu segalanya..
Final exam yang terakhir buat pelajar 3A dan 3B Asasi ISM (TESL) di UNISEL.
Sedihnya.. Kelak bakal berakhir kisah Group B yang menjadi kesayangan Miss D.
Kalau nak diceritakan memang tak habislah malam ni..
Nanti si gadis buat entry khas untuk kisah April..

Kami sibuk dengan;

Class yang makin padat hari demi hari. 

Persediaan untuk pementasan role play kami.

Ujian mid term dan quizzes.

Mengendalikan program Sekolah Sahabat Unisel 2012.

Pementasan besar Nanny McPhee (assignment major untuk Literature)

Dan.. Alhamdulillah.. Segalanya sudah berakhir semalam..
Sekarang tugas si gadis, tumpukan perhatian untuk final exam 7 & 8 Mei nanti..
Bila dah selamat semuanya, baru lah akan ku update dengan membuak buak.hiwhiw.
*takut janji melayu je lebih* lantak ah kalau time tu cerita dah basi pun..

Apapun, si gadis mohon doa tulus buat kawan2 yang datang menenguk ke sini..
Doakan kejayaan si gadis dan kawan2 buat peperiksaan akhir yang bakal menjelma..
Doakan moga segalanya dipermudahkan buat kami.. In Sha Allah.. *kalau anda sudi*
Lepasni mungkin si gadis tak update buat beberapa ketika sampai selesai semuanya..

Akhir kalam, terima kasih buat yang sudi menjenguk blog yang suam suam kuku ni..
Dah lah tuan dia macam biskut.. kejap update kejap tidak.. haha. 
Thanks again.. :)

QishDarleena

2 comments:

 

ALL RIGHT RESERVED | QISH DARLEENA 2010-2016 | THIS BLOG IS DESIGNED BY RRAI