HOME ABOUT QISH REMINISCE GALLERY CONTACT ME

من كان لله كما يريد، كان الله له فوق ما يريد
Siapa keadaannya seperti apa yang Allah inginkan;
Allah ada baginya melampaui segala harapan.

AGM Family Day 2012 (Gambar)



PERHATIAN:- *Semua gambar di bawah adalah tidak mengikut susunan kronologi peristiwa dan hanya diupload secara random oleh si gadis. Harap maklum. hihi* Enjoy yourself, tengok gambar dan baca caption. :) Oh ya. Gambar kita tak ada. Kita pengambil gambar je. :)


 Pertandingan Puzzle untuk little cousins.
 Sekitar event Family Day AGM 2012. :) Candid.
 Acara makan-makan baru bermula. :)
Acara ambil gambar portrait AGM bersama anak dan menantu. :)
Kids' burger stall oleh Adib, Danial, Haqimie dan Faris.
Supervise by Cik Bob. :)
 My first attempt on preparing the Candy Buffet.
The Smurf theme. Oh ya. Abaikan RV cake yang dah cair tu. huhu.
Banner for Candy Buffet done by si gadis. =.="
Bacaan doa oleh CIk Zairul. :)
 Raiqal Faiz, Apple of the Day. :)
 Foods? Ada banyak.. Nasi goreng, laksa, sotong kangkung, pizza, burger, 
donuts, kuih-muih, dan macam-macam lagi makanan. :P
Bergambar di photobooth.
Faris, Yunus dan Danial. :)
 Preparation at home. :)
 Preparation just settled.Theme?
The Smurf; Red, Blue, White. ;)
 Photobooth preparation by Syafiq and Adly.
Maisarah dan Farisha jadi assistant. :)
 Little cousins. :')
 Prepare hadiah untuk lucky draw. :)
Little cousins.. Again. :) Tak cukup ni sebenarnya..
 Betapa susahnya nak dapat gambar budak kecik berempat ni. =="
Hanie (yang kat kerusi tu), Daniel, Mikhail dan Aleeya. huhu.
Burger masak on the spot by Cik Bob. :)

That's it. Banyak gambar lagi sebenarnya tapi ni je yang dapat dikongsi. hihi. Itu pun gambar untuk sebelah malam qish tak dapat ambil sebab battery camera sudah habis sebelum Maghrib menjelma. ==" Okay cukup.. Nanti update lagi. Adios! ♥ Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh~

QishDarleena


No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED | QISH DARLEENA 2010-2016 | THIS BLOG IS DESIGNED BY RRAI