HOME ABOUT QISH REMINISCE GALLERY CONTACT ME

من كان لله كما يريد، كان الله له فوق ما يريد
Siapa keadaannya seperti apa yang Allah inginkan;
Allah ada baginya melampaui segala harapan.

Random Cikitt~

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum wbt & hi hi awak! ^^

Pada suatu petang Sabtu minggu lepas yang indah.. Burung burung berkicau riang, cuaca tak panas terik. Jalan di KL agak sesak kerana ramai orang keluar jalan jalan. Dua orang gadis ini tidak terkecuali -- Qish budak ninja pelancongan & girlfriendnya Hasinah si budak medik. Mereka menaiki Perodua Viva yang dipandu oleh Hasinah menuju ke suatu tempat. Iyaa.. Suatu tempat bernama Sayang You di Semua House, KL. Apa tujuannya? Biarlah rahciew~ Hehe. Dalam kereta yang berhenti semasa jalan agak sesak berhampiran parlimen, si budak ninja pun memulakan langkahnya...

Hasinah ohh Hasinah sayang..
Iyaa jaja kucing yang comel~ 
Hasinah happy tak keluar dengan kita?
Happy! Happy! 
Ermmm. Joget sikit.. 
Lalalalalalala~
xD xD xD 

....
....
....
....
....
....

Nanananana Ganu kite~
Nanananana Ganu kiteeee~ ♪ ♫


P/s: Kita bosan sebenarnya. Hujung minggu kedua bulan Disember ini sangat relax setelah beberapa minggu kepenatan tak cukup rehat. Alhamdulillah ala kulli hal.. Dapat juga lah bersenang lenang di rumah. Hihi. Niat di hati nak melancong ke Johor hujung minggu ini tapi apakan daya masa macam tak kena je, macam tak boleh lagi je. Mama dan adik Pony dah selamat berada di Kelantan pergi jalan jalan. Hmmm. Tunggu lah kalau ada rezeki nanti yaa. ;') Entri random sebab saja nak release tension. *panjangnya p/s awokkk qishhh* -__- Jangan marah aaa.. Nanti kena jual. Ekekeke. xD :p

-سبحان الله  الحمدلله  لا اله الا الله  الله اكبر -

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED | QISH DARLEENA 2010-2016 | THIS BLOG IS DESIGNED BY RRAI